Въпреки че Реал Мадрид победи Барселона в Купата на Краля с

...
Въпреки че Реал Мадрид победи Барселона в Купата на Краля с
Коментари Харесай

Анчелоти: Оставете ме на спокойствие!

Въпреки че Реал Мадрид победи Барселона в Купата на Краля с победен резултат от 4:0 на " Камп Ноу ", " белия балет " към момента изостава на 12 точки в Ла Лига от своя огромен противник. Бяха задавани въпроси по отношение на бъдещето на Карло Анчелоти в Испания, защото Мадрид понякога изглеждаше слаб в лигата и загуби Суперкупата на Испания от Барселона.

" След 1272 мача не би трябвало да потвърждавам нищо на никого. Всеки е свободен да мисли или да прави оценка, както желае. Ако съм управлявал 1272 мача, не знам какъв брой конференции съм дал… евентуално двойно, това е сигурно. Можете да си визиите, тъй че през днешния ден ме оставете на мира (смее се) ", показа Анчелоти

Анчелоти също по този начин увери, че счита, че Карим Бензема, Лука Модрич и Тони Кроос " беседват " и евентуално скоро ще подпишат нови контракти, като сегашните им споразумения изтичат през лятото.

" Има прогрес, те приказват... Виждам, както постоянно Бензема, Кроос и Модрич. Мисля, че тримата ще продължат, само че в деня, в който ги няма, ще би трябвало да търсим други играчи. Имаме младежи, които също ще отбележат една епоха в Мадрид, само че те ще го създадат по друг метод от Кроос и Модрич “, сподели той.

Реал Мадрид ще се завърне в игра в събота против Виляреал в Ла Лига на " Сантяго Бернабеу ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР